Traptrede24

Waarom Traptrede24?

Houtexperts

Wij zijn experts op het gebied van hout, en kunnen u daarom adviseren bij uw keuze tussen de verschillende soorten traptreden.

Maatwerk

We hebben een grote, goed uitgeruste werkplaats waar we traptreden op maat kunnen maken. Dus ook treden voor wentel-, spil- en spiraaltrappen haal je bij Traptrede24.nl.

Voordelig

Wij hebben een goede relatie met onze leverancier, de lijnen zijn kort. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de treden erg voordelig inkopen. Dit ziet u terug in onze verkoopprijs.

Over Traptrede24.nl

Op Traptrede24.nl vindt u traptreden van massief hout. De houtsoorten waar we nu mee werken zijn beuken en esdoorn. Ook bieden we treden aan van esdoorn behandeld met lijnzaadolie. Dit zorgt naast een duurzame bescherming ook voor een warme, donkere kleur die in veel huishoudens goed tot zijn recht komt.

De treden die op deze webshop staan zijn allemaal rechthoekig, maar we leveren ook treden voor trappen met hoeken, wentel-, spil- en spiraaltrappen kunnen wij traptreden op maat leveren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden info@traptrede24.nl.

Hulp of advies bij de renovatie of bouw van een trap? Wilt u zeker weten dat alle maten kloppen? Wij staan voor u klaar en helpen graag op locatie met de klus. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Houtseries24

Add to cart