Traptrede24

Waarom Traptrede24?

Houtexperts

Traptrede24.nl is onderdeel van Houthandel & Frezerij Van Nyhout. Wij zijn experts op het gebied van hout, en kunnen je daarom adviseren bij jouw keuze tussen de verschillende soorten traptreden.

Maatwerk

We hebben een grote, goed uitgeruste werkplaats waar we traptreden op maat kunnen maken. Dus ook treden voor wentel-, spil- en spiraaltrappen haal je bij Traptrede24.nl.

Voordelig

Wij hebben een goede relatie met onze leverancier, de lijnen zijn kort. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de treden erg voordelig inkopen. Dit zie je terug in onze verkoopprijs.

Over Houtseries24

Traptrede24.nl is onderdeel van Houtseries24. Hier vallen meerdere webshops onder die stuk voor stuk kwaliteitsproducten van hout aanbieden. Functionele producten die van duurzaam materiaal zijn gemaakt, een decoratief en vooral erg voordelig zijn, zodat wij allemaal nog lang van mooie houten producten kunnen blijven genieten.

Momenteel bestaat Houtseries24 uit de volgende onderdelen:

Houtseries24 is een initiatief van Houthandel & Frezerij Van Nyhout. Hierdoor kunnen alle houten producten voordelig worden ingekocht, kunnen we u goed adviseren op het gebied van hout en kunnen de producten te allen tijde op maat worden gezaagd, gebeitst of anderzijds worden bewerkt. 

Over Traptrede24.nl

Op Traptrede24.nl vind je traptreden van massief hout. De houtsoorten waar we nu mee werken zijn beuken en esdoorn. Ook bieden we treden aan van esdoorn behandeld met lijnzaadolie. Dit zorgt naast een duurzame bescherming ook voor een warme, donkere kleur die in veel huishoudens goed tot zijn recht komt. 

De treden die op deze webshop staan zijn allemaal rechthoekig, maar we leveren ook treden voor trappen met hoeken, wentel-, spil- en spiraaltrappen kunnen wij traptreden op maat leveren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden (info@traptrede24.nl) of neem een kijkje op de pagina Op maat.

Hulp of advies bij de renovatie of bouw van een trap? Wil je zeker weten dat alle maten kloppen? Wij staan voor je klaar en helpen graag op locatie met de klus. Neem contact met ons op voor meer informatie, we staan voor je klaar.

Houtseries24

Add to cart