Traptrede24

Verzenden

Artikelen waarbij verzendkosten worden vermeld kunnen worden verzonden. Deze artikelen worden verstuurd via pakketpost van PostNL. Nadat u een bestelling heeft geplaatst kiest u voor de optie vetalen met iDEAL. Zodra het bedrag is ontvangen word de bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd.

IBAN: NL57INGB0008250493
T.n.v.: Houthandel en Frezerij van Nyhout
Onder vermelding van: ordernummer en productomschrijving.

Afhalen

Alle artikelen kunnen op afspraak in de winkel worden opgehaald. De gewenste artikelen kunnen bij het afhalen contant of bij voorkeur met de pin worden betaald. Neem contact op voor het maken van een afspraak via de mail info@tbest.nl. Pas nadat er een afspraak is gepland is uw bestelling bevestigd. Bestelde artikelen worden tot maximaal 2 weken na betaling apart gezet, tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Na dit termijn vervalt het recht top levering.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,96 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uwe vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkewijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan tBest geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons openen via info@tbest.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reed in goede order retour ontvangen is. 
 

tBest behoudt het recht om retour te weigen of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klanten of derden zijn gebruikt of beschadigd. tBest is niet aansprakelijk voor eventuele typfouten en behoudt het recht om prijzen aan te passen.

Delivery Option TimeCost
UK Standard Delivery3-5 working daysFREE
UK Next Working Day DeliveryUK Next Working Day Delivery£4.95 - Free over £100
UK Next Working Day By Noon DeliveryNext working day by noon£7.95
UK Saturday DeliveryNext Saturday£10.95
Add to cart